Siirry suoraan sisältöön

Koronalle kenkää. VideoZulle ja Mika Eirtovaara Productions

  Kaikki tietää jo, että esiintyville taiteilijoille viimeiset puoli vuotta on ollut enimmäkseen hiljaiseloa. Peruutettuja keikkoja ja kiertueita, epätietoisuutta tulevista.

  Meille tuotantoyhtiöillekin tilanne on ollut uusi, haastava ja erityistä kekseliäisyyttä vaativa. Onneksi korona ei kuitenkaan ole pysäyttänyt ihan koko skeneä. Viestintää tarvitaan jo itse vitsauksen tiimoiltakin, jakeluun laitetaan esimerkiksi ohjeistuksia ja infoa covidilta suojaavista tuotteista. Eikä toki muukaan markkinointi sentään loppunut ole.

  VideoZulle käsikirjoittikin pari videota, joihin tarvittiin esiintyjäksi rento, rytmit ja liikkeet osaava ammattilainen. Mika Eirtovaara Productions lähti yhteistyöhön ja niinpä Mika heitti pari keikkaa esitellen videolla Adworksin ratkaisuja covidilta suojautumiseen ja mainosnäkyvyyteen. Intensiivisen törmäilyn lopputuloksena viihdyttävää asiaa videoiden välityksellä.

  Osaavia ammattilaisia kannattaa kysyä yhteistyöhön – näissä oloissa tulos on win-win ja covidille bye bye!

   

  Koronalle kenkää. VideoZulle ja Mika Eirtovaara
  Play Video about Koronalle kenkää. VideoZulle ja Mika Eirtovaara
  Koronalle kenkää. VideoZulle ja Mika Eirtovaara
  Play Video about Koronalle kenkää. VideoZulle ja Mika Eirtovaara