Siirry suoraan sisältöön

Videotuotantoa koskettavasti. Erityisesti tänä syksynä

  Tykkään syksystä. Tämä on aikaa, jolloin on mukavaa paiskia töitä ja käydä vastapainoksi vaikka kalassa tai sienimetsällä.

  Videoita saakin tuottaa ahkerasti, sillä joka minuutti niitä katsotaan YouTubesta yli neljä miljoonaa ja vaikkapa FaceBookissa käydään miljoona kertaa.

  VideoZulle on tuotemerkki, jonka kautta me kokeneet tuotantoyhtiöiden asiantuntijat muovaamme asiakkaidemme viestit viihdyttävään, koskettavaan ja ymmärrettävään muotoon. Tiivistettyinä. Me emme selittele. Me uskomme mielikuvan voimaan.

  Toivottavasti onnistumme näillä sivuillamme videoZulle.fi luomaan omille asiakkaillemme itsestämme ja omasta toiminnastamme oikean mielikuvan. Olemme välittömiä ja helposti lähestyttäviä videotuotannon ja äänen ammattilaisia. Verkon SEO-viidakossa toistelemme tiettyjä sanoja, sillä toki haluamme palvelujamme kaipaavien meidät googlaamalla löytävän. Olisi jännää kuulla miten sinä löysit tälle sivulle?

  Syksystä tulee monin tavoin haastava, mutta samalla tosi kiinnostava. Jokainen joka nyt saa tehdä työtä on etuoikeutettu. Mekin suhtaudumme jos mahdollista entistäkin nöyremmin kaikkeen mitä teemme. Sain hiljattain tilauksen useamman videon tuottamisesta. Tilaaja oli minulle entuudestaan tuttu yrittäjä, jonka kanssa en kuitenkaan ollut ennen tehnyt erityisen paljon bisnesyhteistyötä. Hän perusteli tuotantoyhtiön valintaa ilmoittamalla, että haluaa työn meiltä, ”koska Okko on hullu”.

  On totta, että kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta kyllä nöyräksi vetää.

  Illalla käyn kalassa, nautin alkavan syystuulen tuoksusta ja keksin ehkä jotain kivaa.

  OM 0400 722 238