Siirry suoraan sisältöön

Digimarkkinoinnin mahtavat mahdollisuudet

  Joka minuutti verkossa tehdään miljoonia Google-hakuja, YouTube-videoita katsotaan maailmanlaajuisesti päivittäin yli neljä miljardia ja Facebookilla on aktiivisia käyttäjiä yli kaksi ja puoli miljardia kuukaudessa.

  Nuo ovat suuria lukuja. Siksi vahvan sisällöntuottajan, kuten tuotantoyhtiö videoZullen on hallittava myös digitaaliset alustat, jotta asiakkaalle voidaan tarjota hänen bisnestään hyödyttäviä ratkaisuja.

  ”Pyrin aina luomaan lisää arvoa asiakkailleni, sillä ilman tyytyväisiä asiakkaita ei ole tulevaisuutta – ei minulla, eikä asiakkaillani.” – Jami Arvonen

  videoZulle tekee yhteistyötä markkinointikonsultti Jami Arvosen kanssa. Näin asiakkaamme voi olla varma siitä, että hänelle tuottamamme markkinointi- tai mainosvideo näkyy oikeille kohderyhmille oikeaan aikaan.

  Videon sisältö ja esitysalustat ovat eräänlainen jing ja jang, saman pallon eri puolet, joiden on oltava tasapainossa keskenään. Laadukkaasta videosta ei saada kaikkea hyötyä irti ilman osaavaa mediasuunnittelua ja päinvastoin.

  ”Tyypillisimpiä kanavia, joita ylläpidän asiakaskunnalleni ovat Google hakusanamainonta, Googlen kuvallinen mainonta, Youtube-videomainonta, sosiaalisessa mediassa mainostaminen (Facebook ja Instagram), sekä natiivimainonta suurissa massamedioissa. Jokainen yritys on erilainen, joten jokaiselle yritykselle valitaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivimmat kanavat markkinoinnin ja mainonnan toteuttamiseen.” -Jami Arvonen

  Samalla periaatteella suunnitellaan ja toteutetaan myös videoZullen tuotannot, jokaiselle oman brändin mukaisesti. Tuloksellinen video sisältää lupauksen, jonka meidän asiakkaamme on pystyttävä omille asiakkailleen täyttämään.

  ”Google on tunnustanut minut sertifioiduksi Google- mainonnan ammattilaiseksi. Se tarkoittaa, että olen suorittanut hyväksytysti useita testejä, joissa testataan osaamistani. Minulta löytyy tarvittava osaaminen, jotta pystyn kasvattamaan yritysten liiketoimintaa verkossa Google Adsin avulla.” – Jami Arvonen

  Tästähän loppujen lopuksi on kysymys. Meidän on kyettävä tarjoamaan ne ratkaisut – niin sisällön kuin esitysalustojenkin suhteen – joilla asiakasyrityksemme liiketoiminta voi kasvaa. Tarjolla olevista mahdollisuuksista homma ei jää kenelläkään kiinni, mutta totuuden nimissä yrittäjälle voi oman yrityksen ja sen töiden hoitamisen lisäksi digimarkkinoinnin ajan tasalla pitäminen olla raskasta. Siksi ammattilaiset ovat olemassa.