Siirry suoraan sisältöön

Kokemus tuo varmuutta

    Kokenut tuotantoyhtiö pystyy auttamaan asiakkaansa ja mediayhtiön välistä projektia eteenpäin, olipa kyse sitten TV-, some- tai radiokampanjasta. Lounais-Suomen Jätehuolto oli valinnut mediakseen radion ja sopinut kampanjoinnista mediayhtiön kanssa. Jostain olisi vielä kehitettävä mainostuotannot. Mutta minkälaisia mainoksia taloyhtiön biojäteastiasta tai vaarallisten jätteiden vastaanottopaikoista pitäisi kohderyhmille esittää? Olisiko asiallinen perustiedottaminen kaupallisen radion flowssa paras ratkaisu? Vai keskustelisivatko näiden palvelujen käyttäjät mainoksissa iloisesti siitä kuinka heillä homma jo toimii? Hmm…

    Kokeneena tuotantoyhtiönä me tiedämme jo, että niin TV- kuin radiomainoksissakin kyse on mielikuvista ja niiden vaikutuksesta katsojaan tai kuulijaan. Kuten Radiomedian nettisivuilta voidaan lukea:

    ”Radio koetaan tunnemediaksi, sillä se rakentaa yksilöllisiä mielikuvia ja tempaisee kuuntelijansa mukaan tarinoihin. Kuuntelijalla on vahva emotionaalinen suhde radioon. Sitoutuminen radioasemansa mediasisältöön vahvistaa myös mainonnan vaikuttavuutta. Hyvin tehdyt mainokset koetaan osaksi ohjelmavirtaa.” https://www.radiomedia.fi/
    radiomainonta/miksi-valita-radio

    Kun tuotantoyhtiöitä kilpailutettiin Lounais-Suomen Jätehuollon mainostuotannoista, päätimme tapamme mukaan panostaa käsikirjoittamiseen. Aihe oli paitsi haastava, meille myös aidosti tärkeä, sillä uskomme jätteistä huolehtimiseen niin kotona kuin konttorilla. Saimme idean synnyttää mainosten alussa dramaattista mielikuvaa, joka mainosten puolessa välissä auetessaan yllättää kuulijan ja saa aikaan helpottavan oivaltamisen tunteen. Käsikirjoitusideamme näytti yksinkertaisuudessaan jo pdf-dokkarina niin osuvalta, että iloksemme saimme työn toteutettavaksi. Lopputuloksen voit kuunnella näiltä sivuiltamme ”Zulle Sound” -osiosta. Vielä voidaan todeta, että hyväkään käsikirjoitus ei pääse oikeuksiinsa ilman asiansa osaavaa spiikkeriä. Näissä mainoksissa sellainen on äänessä. Lienet kanssamme samaa mieltä.